top of page

Aanplanten en kleine grondwerken

Om de kwaliteit van je groenproject te garanderen, is het noodzakelijk om te starten met het uitvoeren van accurate grondwerken, het aanvoeren van voedingsrijke aarde en/of een nauwkeurige bodemanalyse. Dit vormt de basis voor de aanplanting van nieuwe planten, een sterk gazon, degelijke verhardingen, bestratingen en afboordingen

 

Concreet kan je bij Trädgård aankloppen voor het egaliseren en voorbereiden voor aanplanting van vaste planten, heesters, hagen, bomen en gazon. De voorbereidende werken van kleine en middelgrote verhardingen, bestratingen, constructies en het uitgraven van sleuven voor boordstenen en nutsvoorzieningen, behoren ook tot ons dienstenpakket.

 

De kiem van een mooie tuin of een geslaagd groenproject? Die wordt bij het aanplanten gezaaid. Bij het aanplanten van je tuin of bedrijventerrein mag niets aan het toeval worden overgelaten. Het is steeds zoeken naar een balans tussen functionaliteit, stijl en budget. Het is een secuur werk waarbij we de weersvoorspellingen, het seizoen en grondsoort in acht nemen; kortom alles om een goede start te garanderen.  

bottom of page