top of page
henh-construct-04.jpg

Verhardingen, aanleg, beregening en herstellingen

Het aanleggen van een tuin vraagt vakkennis. Simpel gezegd: je doet het best in één keer goed, om achteraf verzakkingen of andere problemen te vermijden.  Een van de veel voorkomende problemen is bijvoorbeeld dat planten of gazonstroken die net naast verhardingen zijn aangeplant, onvoldoende groeikansen krijgen. Het overvloedig gebruik van stabilisé/beton maakt dat de wortels geen kans krijgen om te groeien en voedingstoffen op te nemen. Van bij aanvang overleg plegen en vervolgens boordstenen, terrassen, paden en beplanting oordeelkundig aanleggen, kan onheil voorkomen.

 

Bij het aanleggen van tuinen richten wij ons voornamelijk op kleine tot middelgrote tuinen, inclusief een renovatie van een voortuin, het aanplanten van een terras, een nieuw tuinpad of een houtconstructie waar je liever zelf niet aan begint. Trädgård doet ook aan herstellingswerken, het leveren, plaatsen en aanvullen van kiezel, keien, stapstenen en grondbedekkers.

 

Denk je aan het installeren van gazonsproeiers of een druppeldarm? Trädgård heeft vakkennis van het herstellen, winterklaar maken en onderhouden van beregeningsinstallaties. Voor het plaatsen van nieuwe beregeninginstallaties werken wij samen met een deskundige partners. 

bottom of page