top of page

Snoeien en afvoer groenafval

Planten vragen om opvolging. Ze moeten verzorgd en in toom gehouden worden. Snoeien is belangrijk voor een goed onderhoud van hagen, heesters, bomen en vaste planten. De reden tot noodzakelijk snoeiwerk kan verschillend zijn: bij de ene plant om woekeren tegen te gaan, bij de andere net om het groeien en bloeien te stimuleren. Accuraat snoeiwerk zorgt ervoor dat elke plant op zijn mooist blijft, en zorgt ervoor dat je volop je aandacht kan vestigen op haar bloem, bes, blad, mooie vorm of mooie bast. 

​ 

We snoeien inderdaad in de periode die het meest geschikt is voor elke specifieke plantensoort. Trädgård werkt met kwalitatief materiaal: scherpe, duurzame machines; dit helpt om ziektes, schimmels, trage groei en te grote snijwonden te voorkomen. Afhankelijk van de plantensoort bemesten wij na het snoeien de plant. Het helpt bij het herstel, stimuleert de groei en maakt de plant weerbaarder. Oh ja, hadden we al gezegd dat we zo gewenst ook instaan voor de afvoer van het groen- en tuinafval? 

Ontdek ons aanbod aan boomschors 

Op zoek naar een natuurlijke en milieuvriendelijke bodembedekker? Boomschors is een goede keuze; het bestrijdt onkruiden, helpt temperatuurverschillen te beperken en water vast te houden. 

sylvesterschors_1020_mm__bigbag_16_m_148

Sylvester boomschors 10-20 mm

Sylvester is een goedkope, kwalitatieve en decoratieve boomschors. De boomschors is afkomstig van Franse Pinus Sylvestris dennenbomen met een levensduur van +- 3 jaar. 

€ 58,74 /m³
sylvesterschors_2040_mm__16_m_1484061043

Sylvester boomschors 20-40 mm

Sylvester is een goedkope, kwalitatieve en decoratieve boomschors. De boomschors is afkomstig van Franse Pinus Sylvestris dennenbomen met een levensduur van +- 3 jaar. 

€ 59,99 /m³
bottom of page